Pályázatfigyelés akciós áron

2017.09.10.

Cégünk akciós áron vállalja az Önök által kért témában pályázatok figyelését.

Tisztelt leendő Partnerünk !

Az EU 7 éves költségvetési ciklusa a 2014. évben újra indult, várhatóan a 2017. év végéig az összes pályázati kiírás meg fog jelenni.

Döntő fontosságú, hogy Önök elsők közt értesüljenek az egyes pályázati lehetőségek megnyílásáról, és ez által minél előbb pályázhassanak, ugyanis a korábbi gyakororlattól eltérően az aktuális pályázatok csak rövid ideig lesznek elérhetőek.

 

Amennyiben 2017. szeptember 30-ig megrendelik a pályázat figyelési szolgáltatásunkat, úgy azt a 2018 december 31-ig- tehát több mint egy évig -   15.000,- Ft + ÁFA  kedvezményes áron tudjuk biztosítani.

 

Az Önök számára szóba jöhető pályázatok megjelenése után felvesszük Önökkel a kapcsolatot, javaslatot teszünk a megvalósítandó projektre vonatkozólag, majd elkészítjük a pályázatot. Díjazásunk döntő hányadban sikerdíjas, tehát csak abban az esetben számlázunk, amennyiben a pályázatot elfogadták.

 

Természetesen a fentieken túlmenően a teljes projektet végig követjük, tehát segítséget nyújtunk a szerződéskötésben és az elszámolások elkészítésében, valamint a monitoring jelentések leadásában.

 

Sikeres pályázás esetében a fenti 15.000,- Ft pályázat figyelési szolgáltatási díjat az első sikerdíjunkból levonjuk.

 

Amennyiben megrendelik a pályázat figyelési szolgáltatásunkat, kérjük, hogy a lenti űrlapot szíveskedjen kitölteni vagy a bertimex@gmail.com  címre a "megrendelés" tárgyú e-mail-t küldeni szíveskedjenek.  Ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a figyelendő pályázatok pontos témakörének egyeztetése érdekében.

Fontos, hogy a válasz üzenet 2017. szeptember 30-án éjfélig beérkezzen!

 

 

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem értesítse cégünket.

 

Telefon: 06-24 539-090 

E-mail: bertimex@gmail.com vagy teamar@vnet.hu

WEB: www.bertimex.hu vagy www.palyazat.honlap.hu

Pályázatfigyelés

Akciós pályázatfigyelési szolgáltatás megrendelése

Megrendelő neve *:
Megrendelő e-mail címe *:
Telefonszám:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

beillesztett-kod

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!