Pályázatfigyelés

2023.04.23.

Pályázatfigyelés

Cégünk kedvező áron vállalja az Önök által kért témában pályázatok figyelését.

Tisztelt leendő Partnerünk !

Az idei évben az EU ezévi és jövő évi pályázatai várhatóan kiírásra kerülnek.

Az eddigi gyakorlattól eltérően nem hónapokig, hanem csak néhány hétig, egyes esetekben akár csak néhány napig lesznek nyitva a lehetőségek.

Döntő fontosságú, hogy egy adott pályázati lehetőségről egy vállalkozás, önkormányzat, civil szervezet, vagy akár magánszemély időben értesüljön.

Az EU-s forrásokon kívül több, hazai költségvetésből támogatott pályázati lehetőség is rendelkezésre fog állni. Pl. Kisfaludy Program ( szálloda és panzió fejlesztés ), Pest megyei vállalkozások fejlesztése, munkahely teremtési pályázatok, pályázatok építőipari cégeknek, élelmiszeripari cégek fejlesztése, mezőgazdasági pályázatok, napelemes pályázatok, egyéb energetikai pályázatok.

Amennyiben megrendelik a pályázat figyelési szolgáltatásunkat, úgy azt a megrendeléstől számított egy éven keresztül cégeknek 25.000, - Ft + ÁFA, magánszemélyeknek 15.000,- Ft bruttóáron tudjuk biztosítani.

Az Önök számára szóba jöhető pályázatok megjelenése után felvesszük Önökkel a kapcsolatot, javaslatot teszünk a megvalósítandó projektre vonatkozólag, majd elkészítjük a pályázatot. Díjazásunk döntő hányadban sikerdíjas, tehát csak abban az esetben számlázunk, amennyiben a pályázatot elfogadták.

Természetesen a fentieken túlmenően a teljes projektet végig követjük, tehát segítséget nyújtunk a szerződéskötésben és az elszámolások elkészítésében, valamint a monitoring jelentések leadásában.

Amennyiben megrendelik a pályázat figyelési szolgáltatásunkat, kérjük, hogy a lenti űrlapot szíveskedjen kitölteni vagy a bertimex@gmail.com  címre a "megrendelés" tárgyú e-mail-t küldeni szíveskedjenek.  Ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a figyelendő pályázatok pontos témakörének egyeztetése érdekében.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, kérem értesítse cégünket.

 

Telefon: 06-24 539-090 

E-mail: bertimex@gmail.com vagy teamar@vnet.hu

WEB: palyazatszigetszentmiklos.hu

Pályázatfigyelés

Akciós pályázatfigyelési szolgáltatás megrendelése

Megrendelő neve *:
Megrendelő e-mail címe *:
Telefonszám:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

beillesztett-kod

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!