Cégalapítási tanácsadás


Amennyiben Ön céget szeretne alapítani, javaslatot tudunk tenni az igényeinek legmegfelelőbb cégforma megválasztásában, a PTKés a Számviteli Törvény előírásainak figyelembevételével. ( Egyéni vállalkozó, Egyéni cég, Bt, Kkt, Kft, Nyrt, Zrt, egyéb ) Teljes körű ügyintézés cégalapításkor, mely magában foglalja:

Társasági szerződés elkészítése, ügyvédi ellenjegyzése.

Egyéb okmányok elkészítése.

Cég adóhatóságnál és egyéb hatóságoknál történő bejelentése.

Okmányok Cégbírósághoz történő elektronikus benyújtása.

Döntő fontosságú, hogy Ön már a Társasági Szerződés ( Alapító Okirat ) elkészítésekor megfelelően figyelembe vegye az adó és járulék optimalizáláshoz szükséges jogszabályokat. Ebben a témában is teljes körű tanácsadási tevékenységet tudunk biztosítani.

Szintén javaslatot teszünk az alapításkor a választható adózási lehetőségekre is. ( KATA, KIVA, átalányadó, ÁFA körön kívül, stb )

A fentieken túlmenően vállaljuk non profit szervezetek alapításának ügyintézését is. ( Non profit kft, Alapítvány, Egyesület )

Jogi és adózási tanácsadás részletesen

Ügyvédeink és adószakértőink, akik hosszú évek tapasztalatával rendelkeznek, nem csupán a szükséges okmányokat készítik el, hanem széleskörű jogi tanácsadást nyújtanak ügyfeleinknek. A jogi konzultáció során részletes tájékoztatást kapnak ügyfeleink a vezető tisztségviselők és a társasági tagok felelősségéről, az üzletrészek jogi természetéről, és a társaság szervezeti működésével kapcsolatos kötelezettségekről. Emellett tájékoztatást nyújtunk az üzletrészek átruházásának, a társaság megszűntetésének és átalakításának szabályairól.

Tanácsadást vállalunk a foglalkoztatási szerződések optimalizálásának ügyében is. ( Munkavállalói szerződés, megbízási szerződés, vállalkozási szerződés, egyszerűsített foglalkoztatás )

Elvégezzük a cég alapításával kapcsolatos összes adminisztrációt, teljeskörű tanácsadást vállalunk

Kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel.

Telefon: 06-30 568-7094

E-mail: bertimex@gmail.com

Cégalapítás menet:

- Amennyiben kéri, előzetes konzultáció ( adózási módok, cégformák, engedélyhez kötött tevékenységek, foglalkoztatás )
- Egyéni vállalkozás alapítása esetén az vállalkozás indítását megállapodás után on-line el tudjuk végezni, Ön legkésőbb másnap már vállalkozhat )
- Bt, Kft vagy egyéb cég alapítása esetén időpontot egyeztetünk ügyvédhez, itt alá kell írni a szükséges okmányokat, majd ezek benyújtásra kerülnek az illetékes hatóságokhoz

Amennyiben visszahívást szeretne, kérjük töltse ki e lenti űrlapot, visszahíjuk !

Cégalapítás

Név *:
Telefonszám *:
E-mail cím *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!