Pályázat készítés

-          Pályázati lehetőségek figyelése

A pályázatok folyamatos figyelésével biztosítjuk ügyfeleink részére a naprakész információkat, tájékoztatjuk megrendelőinket az olyan pályázatokról, melyek tevékenységükhöz köthetőek. 

 

 


- Szaktanácsadás, személyes konzultáció

Segítünk partnereinknek, hogy a számukra legmegfelelőbb pályázatot megtalálják, valamint tanácsadással megoldást találunk annak érdekében, hogy az Önök ötletei, projekt tervei illeszkedjenek a pályázati kiírásokhoz. Személyes konzultáció során felmérjük az Önök lehetőségeit, és ennek eredményeképpen dolgozzuk ki a legoptimálisabb megoldást.


- Pályázatok írása

Ügyfeleink részére a pályázat teljes elkészítését vállaljuk. Ennek során maximálisan figyelembe vesszük az Önök igényeit, és azt a pályázati feltételekkel összhangban véglegesítjük, majd benyújtjuk a pályázatot.
Díjazásunk döntő hányada sikerdíj, tehát Önöknek csak akkor szükséges fizetni, ha a pályázatot megnyerték.  A konkrét díj összege mindig az adott pályázattól és projekttől függ, konzultáció után testre szabott ajánlatot küldünk.

 

- Kiegészítő források

Amennyiben szükséges a pályázati projekt megvalósításához további kiegészítő forrást keresünk. ( Pl. hitel, tőkeemelés, partnerség, konzorciális pályázatok ) A közeljövőben többfajta, újszerű, központilag támogatott pénzügyi megoldás megjelenése várható, melyek részben költségvetésből finanszírozottak.


- Projektmenedzsment

Ügyfeleinket tovább segítjük a pályázat megnyerése után a projekt megvalósulásának szakaszában is. Elkészítjük az elszámolásokat, a beszámolókat, valamint a monitoring jelentéseket is az előírt hatóságok felé. Igény szerint a könyvelést is ellenőrizzük, hogy az a Számviteli Törvény előírásai mellett teljes egészében megfeleljen a támogatási szerződésben előírtaknak is.

 

 

Szolgáltatásaink nemcsak a hazai pályázatokra terjednek ki, hanem a külföldi pályázatokra is, tehát azokra, melyeket közvetlenül a külföldi kiíró felé szükséges benyújtani idegen nyelven. Amennyiben ilyen szolgáltatást (is) igényel, kérjük lépjen kapcsolatba cégünkkel.

 

Akciós pályázat figyelési szolgáltatásunk lelérhető: http://palyazat.honlap.hu/hirek/palyazatfigyeles-akcios-aron/27463/

Amennyiben a pályázatírásra kér ajánlatot, kérjük vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, vagy töltse ki az űrlapot.

Pályázatírás

Az Ön neve *:
Az Ön e-mail címe *:
Telefonszáma:
Megjegyzések, egyéb információk:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!