Külker tanácsadás

Külkereskedelmi szerződések megkötéséhez tanácsadás:

Ha Ön külkereskedelmi szerződést óhajt kötni, szakembereink előzőleg véleményezik az Ön szerződéstervezetét jogi és külkereskedelmi szempontból egyaránt. Javaslatot teszünk az esetleges szerződésmódosításokra.

Nemzetközi partnerközvetítés:

Cégünkhöz havonta több száz üzleti érdeklődés érkezik be export, import és egyéb üzleti kooperációs témákban. Ezeket megállapodás alapján cégünk kiközvetíti. Kérésére az Ön üzleti ajánlatait továbbítjuk külföldi partnereink felé. Internetes kapcsolataink felhasználásával több külföldi levelező listára és WEB keresőre regisztráljuk az Ön termékeit, szolgáltatásait. Tájékoztatást kaphat a külföldi befektetési lehetőségekről, tenderekről

Külkereskedelmi és devizatechnikai tanácsadás:


Az Ön külkereskedelmi ügyletének lebonyolításához külkertechnikai segítséget nyújtunk. Ennek során javaslatot teszünk a megfelelő fuvarozási, fuvarparitási, fizetési módokra. A fizetéssel kapcsolatban vállaljuk akkreditívek és bankgaranciák véleményezését, szükség szerint javaslatot teszünk azok módosítására.

Külkereskedelmi ügyletek lebonyolítása:


Megbízás alapján vállaljuk akár export, akár import, akár reexport ügylet lebonyolítását.

A cég szakértője, aki több mint negyven évet töltött vezető beosztásban az államigazgatás területén, és több magyar vezető ipari és külkereskedelmi cég irányító testületének tagja véleményezi üzleti tervét, javaslatot tesz marketing célokra, export - import irányokra, közreműködik hazai és külföldi kapcsolatok kiépítésében.